Ponuda na Benzinskoj pumpi 3
Datum: September 14th, 2016
reklama

Uz prodaju naftnih derivata, naše benzinske pumpe posljednjih godina šire asortiman proizvoda i usluga koje nude.
Pored najbolje ponude u gradu ulja, maziva, specijalnih proizvoda i filtera, sa ponosom predstavljamo i dodatni asoriman automobilske kozmetike po najpovoljnijim cijenama.

Imamo veliki izbor auto dijelova , kao i sve vrste akumulatora za automobile, motore, jet-ski vozila i skutere. Kod nas možete pronaći i širok asortiman ulja i maziva, različitih proizvođača jer želimo zadovoljiti sve cjenovne rangove: Shell, Castrol, Mobil, Wurth, Ina, Liqui Moly, Viscol i Optima.

web1

web3

Na najnovijoj benzinskoj pumpi Trgošped u Ulici Branilaca bb očekuje vas i dodatni ugođaj. Ljubazno osoblje će vam rado sipati tečnost za pranje prozora ili napuhati gumu, a u ugodnoj kafe-slastičarni možete odmoriti u prijatnoj atmosferi uz kafu i uvijek svježe kolače. Također, na raspolaganju je i autopraonica u kojoj sami možete opratiti i usisati svoj automobil, bez gužve i nepredviđenih troškova.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Novitet je i ponuda autoplina! Ukapljeni naftni plin namijenjen za pogon automobila koji imaju ugrađene plinske uređaje, mješavina je propana i butana. Autoplin se svrstava u energent koji najmanje zagađuje okoliš jer sagorijeva bez dima, čađi i neugodnih mirisa. Osim prednosti u pogledu zaštitu okoliša i zdravlje ljudi, korištenjem autoplina ostvaruju se i druge pogodnosti: visoki oktanski broj, lako isparavanje, lako stvaranje homogenih smjesa i ekonomičnost (niža cijena samog goriva, dulji vijek trajanja motora i katalizatora itd.).

web2

Na raspolaganju vam je i novootvorena mjenjačnica:

  • Zamjena strane valute u KM – otkup efektive
  • Zamjena KM u stranu valutu – prodaja efektive
  • Zamjena strane valute u stranu valutu – gotovinska konverzija
  • Zamjena starih novčanica