Usluge

Plaćanje karticom

Sve proizvode na benzinskim pumpama možete platiti karticama Raiffeisen, IntesaSanPaolo i UniCredit banke.

Garancija povrata novca

Želite vratiti višak materijala ili ste pogriješili kod odabira proizvoda. Nikakav problem. Uz sačuvan fiskalni račun, vrćamo vam novac. Proizvodi moraju biti ispravni i u originalnom pakovanju.

Besplatno puhanje guma

Svojim kupcima nudimo mogućnost besplatnog puhanja guma na našim benzinskim pumpama.

Besplatno mjerenje antifriza

Svojim kupcima nudimo mogućnost besplatnog mjerenja antifriza u zimskim mjesecima.

Posebna ponuda na benzinskoj pumpi 3

Na najnovijoj benzinskoj pumpi Trgošped u Ulici Branilaca bb očekuje vas i dodatni ugođaj. Ljubazno osoblje će vam rado sipati tečnost za pranje prozora ili napuhati gumu, a u ugodnoj kafe-slastičarni možete odmoriti u prijatnoj atmosferi uz kafu i uvijek svježe kolače. Također, na raspolaganju je i autopraonica u kojoj sami možete opratiti i usisati svoj automobil, bez gužve i nepredviđenih troškova.

Novitet je i ponuda autoplina! Ukapljeni naftni plin namijenjen za pogon automobila koji imaju ugrađene plinske uređaje, mješavina je propana i butana. Autoplin se svrstava u energent koji najmanje zagađuje okoliš jer sagorijeva bez dima, čađi i neugodnih mirisa. Osim prednosti u pogledu zaštitu okoliša i zdravlje ljudi, korištenjem autoplina ostvaruju se i druge pogodnosti: visoki oktanski broj, lako isparavanje, lako stvaranje homogenih smjesa i ekonomičnost (niža cijena samog goriva, dulji vijek trajanja motora i katalizatora itd.).

Na raspolaganju vam je i novootvorena mjenjačnica:

  • Zamjena strane valute u KM – otkup efektive
  • Zamjena KM u stranu valutu – prodaja efektive
  • Zamjena strane valute u stranu valutu – gotovinska konverzija
  • Zamjena starih novčanica