Kakanj, BiH
+387 32 55 58 08
trgosped1@bih.net.ba

Naše usluge

Široka lepeza usluga i servisa

Kod nas možete pronaći širok spektar usluga i najkvalitetnijih proizvoda

Veleprodaja cementa

Sa više od milion distribuiranih tona cementa širom tržišta na kojem djelujemo, garantujemo kvalitetan proizvod, brzu dostavu i sve to po najpovoljnijim cijenama.

Građevinske usluge

U našoj kompaniji posjedujemo betonaru, asfaltnu bazu i kamenolom. Nudimo sve što Vam treba za kvalitetnu i izdržljivu izgradnju.

Baucentar i Vrtni centar

Najširi asortiman proizvoda za dom, baštu i vanjske površine pronađite u našem vrhunski opremljenom Baucentru i Vrtnom centru. Naše ljubazno osoblje će Vam rado pomoći.

Benzinske pumpe

Po najpovoljnijim cijenama kod nas možete sipati Dizel, Benzin BM95, Benzin BMB98 kao i Autoplin. Za trenutke odmora osvježite se pićem ili kolačima u obližnjoj kafeteriji.

Salon keramike Walls&Floors

Dekorisanje Vaše kupaonice ili sobe više nije teško. Prepustite brigu o tome nama. Kod nas ćete pronaći najveći izbor pločica, keramike ili podova. Samo odaberite šta želite.

Iznajmljivanje prostora

Imate poslovnu ideju ali nemate prostor da je realizirate. tu smo mi. Nudimo Vam 2 nova poslovna prostora na najatraktivnijim lokacijama u gradu.

Nudimo mnogo toga po pristupačnim cijenama! Želite sklopiti posao sa nama?

Kontaktirajte nas

Vaš idealan partner!

Naša firma je specijalizirana u obavljanju svih građevinskih radova uključujući izgradnju, rekonstrukciju i sanaciju saobraćajnica, sanaciju klizišta, izgradnju poslovnih objekata, izgradnju, rekonstrukciju i sanaciju mostova, te izvođenje rudarskih radova.

Društvo posjeduje certifikat ISO 9001:2008, odobrenje za izvođenje rudarskih radova, licencu B za redovno održavanje, licencu za obavljanje međunarodnog cestovnog prijevoza, ovlaštenje za obavljanje djelatnosti građenja (niskogradnja i visokogradnja), licencu za transport naftnih derivata.

Zašto odabrati nas?

  • Tržišni lider
  • Ljubazno osoblje
  • Najkvalitetniji proizvodi
  • Pristupačne cijene
  • Zdravo radno okruženje

Naši partneri